1 week old

24 februari 2022

Vandaag verweken we, of hoe zeg je dat? De wereld rondom ons is nog donker en stil, maar we ruiken en voelen heel goed.
Baasje zegt dat het wonderlijk is hoe wij, blinde molletjes, onze melkbar zo goed kunnen vinden! Als mama met haar rug naar ons toe ligt in het midden van ons nest, vinden wij probleemloos de weg rondom haar.
Soms is het een gevecht wie van ons de beste tepel krijgt, ja, we moeten echt al hard werken hoor! Volgens baasje is dat goed voor ons, zo leren we al meteen dat het leven niet alleen rozengeur en maneschijn is en dat er doorzettingsvermogen nodig is.

We eten en we slapen, tussendoor poetst mama ons grondig, als we wakker worden… jup, dan schuiven we weer aan tafel. Wat een leven toch!
Als we slapen lijken we wel popcorntjes die poppen. Onze spiertjes maken zich klaar voor het echte leven. Ja, van al dat slapen en eten alleen zullen wij geen sterke spieren krijgen.
Hoewel! Sommige van ons nu al een enorme coördinatie hebben in de achterpootjes. Baasje zegt dat ze dat nog nooit gezien heeft. Sja, je hebt een spark of madness of niet zeker?
De laatste dagen oefenen we onze stem ook wat meer. We hebben ontdekt dat we kleine blafjes kunnen maken en Blueberry en Kiwi houden ervan om heel de tijd kleine geluidjes te maken.
De berry’s zijn het meest chill. Of je hen nu ondersteboven draait of tussen de teentjes kietelt, zij vinden alles goed. Blueberry is dan ook de grote favoriet van Cas. Raspberry neemt de grootste sprongetjes in het gewicht. Plummetje is de lichtste van allemaal en Banana nog steeds de zwaarste. Clementine heeft duidelijk een eigen willetje en Kiwi is de luidruchtigste.

Baasjes zijn helemaal verliefd op ons, hoe kan het ook anders!
Oh ja, we moesten ook weer op photoshoot. Ze hebben fruitmandjes met ons gemaakt… Tsss die baasjes toch.