2 weeks old

3 maart 2022

2 weken oud zijn we alweer!
Baasje vindt ons heel “grellig”. We stappen al goed rond en iedereen zijn oogjes zijn open. Wat is de wereld nu anders geworden!
Tussen het eten en slapen door oefenen we onze spiertjes goed.
Zusje Plum was de eerste om de oogjes te openen en broertje Kiwi de laatste. Hoewel dat hem niet tegenhield. Hij stapte net zo flink rond als alle anderen! Volgens het vrouwtje veranderden we gisteren plots van molletjes in hondjes. Dat is natuurlijk omdat onze oogjes nu open zijn. We kunnen ook steeds beter stappen en soms, als we zin hebben, waggelen we dan allemaal op het vrouwtje af. Zusje Plum probeerde zelfs al een keer uit de kist te ontsnappen. Maar eerlijk, als we even uit de kist zijn, voelen we ons eigenlijk toch nog niet zo op ons gemak.
We komen allemaal flink bij, broertje Banana is nog steeds het zwaarste en broertje Blueberry is terug de ukkepuk. Broertje Kiwi is nog steeds degene die het meeste praats heeft, zusje Raspberry is de stille genieter, zusje Plum lijkt het voortouw te nemen en zusje Clementine heeft pepertjes in haar poepje.

Er werden ook weer nieuwe foto’s gemaakt, waar blijven ze het verzinnen?
Elk met onze eigen smoothie op de foto. Natuurlijk had zusje Clementine de hare omgestoten, typisch…

Hiermee mogen we ook onze officiële namen aankondigen:
Omdat wij zowieso allemaal smoothies worden en we dus het eerste volledige smooth coated Spark of Madness nestje zijn, worden wij allemaal naar vanille-fruit smoothies genoemd.

Foto’s: Gunther Sourbron


Spark of Madness Vanilla Blueberry Smoothie

Spark of Madness Vanilla Plum Smoothie

Spark of Madness Vanilla Raspberry Smoothie
Spark of Madness Vanilla Kiwi Smoothie
Spark of Madness Vanilla Clementine Smoothie
Spark of Madness Vanilla Banana Smoothie