4 weeks old

18 maart 2022

Wat een week!
We hebben zoveel gezien deze week. Heel wat nieuwe mensen zijn op bezoek geweest. Iedereen wil graag met ons kennismaken, hoe kan het ook anders, zo’n lieverdjes dat wij zijn.
Baasje zegt dat iedereen nu maar moet profiteren, nu we nog geen kleine haaien geworden zijn. Thans hebben wij toch al flink wat tanden gekregen! We beginnen dan ook al te ontdekken dat tenen en voeten verschrikkelijk plezant zijn om in te bijten. Het speelgoed vinden we ook steeds leuker. We sleuren eraan, we bijten erin, we verslepen alles en als de baasjes even niet opletten pakt mama alles af… Maar toch zien we haar nog graag hoor!
We weten ons toiletje goed te vinden als we in de bak zijn, als we vrij rondlopen is het nog wat lastig, maar dan is er ook zoveel te zien! Er ligt dan allerhande nieuw speelgoed, we kregen ook al eens een doos met papiersnippers en knisperend en ploffende plastiek. Wij vinden dat allemaal prima! Zelfs de metalen eetbak die over de vloer dendert, we vinden het allemaal plezant! We kregen ook een tunneltje en wat is dat leuk zeg! Daar kan je doorheen rennen, je kan er ook op kauwen of het door de ren slepen, je kan er bovenop springen en we kunnen er ook met heel veel tegelijk in.
Vooral broertje Kiwi vindt het tunneltje echt het einde! Hij is een beetje de hooligan van allemaal :).


Zusje Plum vindt aan baasjes mouw trekken heel leuk, ze laat zich dan helemaal gaan! Deze kleine kwispelstaart is de vrolijkerd van de bende, dat staartje maakt overuren!


Broertje Banana had als eerste door dat zitten aan de rand van het hekje meer oplevert dan jengelend tegen het hek aanspringen. Hij is een alert en snugger ventje dat vooral graag bekende mensen opzoekt.Zusje Clementine is het dapperste in nieuwe omgevingen, haar staartje staat altijd omhoog, Zij is ons heksje dat altijd door de ren en het huis wervelt. Altijd op verkenning uit, altijd bezig.Zusje Raspberry verovert werkelijk íedereen zijn hart en ze heeft al goed laten zien dat ze een kleine slimmerik is. Ze is erg ondernemend en vertoeft graag in de buurt van de baas. Ze vindt ook altijd de plekjes waar je moeilijk weer weg kan om dan vervolgens toch zelf er weer uit te geraken. Een doorzettertje!Broertje Blueberry kan soms het dutske uithangen maar zo nu en dan zien we een heel pittige kant van hem. Zijn ene oortje staat een beetje gek, baasje zegt dat hij een duivelsoortje heeft. Kijk wat een onschuldig snuitje nochthans!