5,5 weeks old

27 maart 2022

Onze wekelijkse afspraak is een beetje verlaat. We waren deze week helaas ziek en dus ging alles even op een laag pitje. Gelukkig kon het vrouwtje ons snel beter maken, ze zegt dat ze toch blij is dat de hooligans in ons weer terug zijn!
Deze week hebben we flink wat buiten gespeeld. We verkennen graag alles en we zijn van niks bang! Natuurlijk schrikken we soms wel eens, bijvoorbeeld als de honden van de buren kabaal komen maken. Dan willen we allemaal even heel snel naar binnen, maar al snel hebben we door dat er eigenlijk niks gebeurt en spelen we lustig verder.
In ons weitje staat een wiebelding, dat vinden wij plezant! We rennen erover, we leren erop stilstaan en schommelen dan lekker door als een broertje of zusje erbij opkomt.
We hebben ook een tunnel, een veel grotere dan dat kleine ding binnen. Dat is superleuk om doorheen te racen, alleen of met zijn allen! Daarnaast hebben we buiten ook veel plaats om gewoon rond te rennen en te spelen met elkaar. Baasje noemt ons kleine racemachientjes, vooral broertje Kiwi houdt van racen!
Naast onze speelweide lopen gekke wezentjes. Volgens baasje zijn dat cavia’s, konijnen en kippen. Dat vinden wij een beetje raar, maar we zijn wel nieuwsgierig! Broertje Banana is het meest gefascineerd door deze diertjes!
Zusje Plum is het gekste met de voetbal. Broertje Blueberry vindt het het leukst om naar de grote broers te kijken aan de draad.
We mochten ook al enkele keren op uitstap, even buiten onze vertrouwde omgeving. Vooral zusje Raspberry is dan heel cool en vindt alles meteen leuk. Zusje Clementine vindt altijd alles plezant, haar enthousiasme is aanstekelijk!

Gisteren kregen we onze verweekfotoshoot. Toekomstig baasje Gunther nam deze keer de foto’s. We mochten op de foto met ons kleine baasje Cas en we mochten spelen met zeepbellen. Wat een gekke dingen zijn dat!

Banana

Blueberry

Clementine

Kiwi

Raspberry

Plum