De laatste week!

11 april 2022

Vrouwtje is een beetje triest zegt ze omdat onze tijd samen bijna op is.
Wij snappen dat niet goed en genieten gewoon van elk moment. We hebben ook weinig tijd om erover na te denken want wat hebben we veel te doen!

We gingen al 2 keer met de auto ergens naartoe. Dat vonden sommigen van ons niet zo leuk. Vrouwtje kreeg telefoon en aan de andere kant van de lijn dachten ze dat vrouwtje aan zee was en dat wij meeuwen waren!? Stel je voor! Toen bedachten we toch dat we best iets stiller zouden zijn en uiteindelijk vielen we allemaal in slaap.
De eerste keer gingen we naar een grote winkel, we kregen veel “oooooh” en “aaaaaw” te horen, blijkbaar zijn wij echt wel heel schattig! Per 3 gingen we mee naar binnen, in een winkelkar. Soms mochten we er even uit aan een riempje. Dat deden we gewoon even. Dapper trippelden we langs de kar op. Vooral de zusjes gedroegen zich alsof dit al de 10de keer was dat we dit deden.
De 2de keer gingen we naar oma, ook dat was een leuk bezoekje en ineens ook een iets langer ritje, maar nu zijn we het ook al wat gewend om in de auto te zitten.
We mochten ook al eens in de indoorhal spelen, dat is echt leuk! Zoveel plaats om te rennen en te spelen. Maar dit weekend was er ineens zoveel volk daarbinnen?! Heel veel honden, veel mensen, veel lawaai en muziek. Dat vonden we eerst een beetje eng, maar dag 2 waren we al veel dapperder. Broertje Banana vond agility héél leuk om te zien en broertje Kiwi vond het leuk om te spelen met enkele grote honden.

Vrouwtje is ook heel fier op ons als wij bijna alle plasjes en hoopjes buiten doen, wij zijn volgens haar echt de flinkste puppy’s ever! En dan zegt ze weer hoe erg ze ons gaat missen… Maar ja, missen… wat is dat eigenlijk?

Clementine/Loes

Raspberry


Banana

Blueberry/Odil

Kiwi

Plum