Pupjes op komst!

30 juli 2019

“Olga is zwanger, ik weet het zeker!” riep mijn mama uit 4 dagen na de eerste dekking.
Ja, onze kleine meid was ontzettend flauw en nog knuffeliger dan anders. We hadden geen van allen verlaat van haar, ze gedroeg zich werkelijk als een velcro. Even rustig ergens zitten met Olga in dezelfde kamer was quasi onmogelijk, want zo gauw ze de kans zag hing ze aan of op je. Toch moesten we onszelf niks wijs maken… Zó snel na de dekking, dat kon echt niet… Olga is tijdens en na de loopsheid altijd aanhankelijker dan anders en nu waren wij gewoon aandachtiger op haar gedrag gericht, nieuwsgierig en ongeduldig naar wat hopelijk komen zou.

Vorige week dinsdag besloot ik me al eens even aan een sneak preview te wagen. Vanaf dag 20 waren we namelijk op vakantie en wachten tot dag 26 leek nog zo ontzettend lang. Het risico dat we mogelijk nog niet veel zouden zien nam ik er graag bij. Met Olga op de echotafel werd iedereen plots héél blij toen we kleine donkere, ronde blaasjes zagen verschijnen. De inhoud was nog niet zichtbaar, maar wij waren meer dan tevreden en opgewonden met het resultaat! Olga wist niet goed wat er gaande was, maar was graag net zo blij als wij, al liet haar snuit duidelijk zien dat ze al die commotie niet zo goed begreep.

In de afgelopen week merkten we dan echt veranderingen aan Olga. Voor het eerst in haar leventje had ze geen zin in haar brokjes. Ze eet met mondjesmaat en met lange tanden. Daarnaast ligt ze ook meer en is ze veel rustiger. Zelfs haar fitbark vroeg zich al af of alles in orde is met Olga.

Vandaag mag het dan eindelijk officieel zijn: Olga is zwanger!
We zagen inmiddels kleine pupjes met kloppende hartjes in de blaasjes zitten. Wat is dat een heerlijk zicht! Tegelijk verbazen we ons over hoe snel deze ukkies zijn gegroeid in 1 week tijd.
Groei nu maar lekker verder, kleine pupsels, wij tellen stilletjes verder af naar jullie komst!

 

KLIK HIER: Filmpje Echo Olga dracht dag 26

Geef een reactie