Time flies when you’re having fun

3 september 2020

Niet te geloven dat er al een jaar voorbij is!
“Time flies when you’re having fun”. En dat hadden we zeker!
Wat was het een ongelofelijk plezierig jaar met onze opgroeiende tweeling in huis. We hebben veel gelachen, gegierd, gegniffeld en liefdevol geglimlacht om deze 2 bandietjes. Ze zijn in 1 woord fantastisch! Het was de meest geweldige beslissing ooit om niet 1 maar 2 van onze eerstgeboren Spark of Madnesspupjes aan te houden.

Afgelopen weekend hadden we onze eerste nestreünie, zo leuk om 7 van de 9 pups samen te zien met hun mama en papa. Jammer genoeg konden de Zwitsertjes er niet bij zijn door COVID-19…

Mijn hart springt nog op als ik denk aan alle liefdevolle blikken die ik gezien heb van de baasjes naar hun hondjes. Tranen komen in mijn ogen als ik zie hoe elk van deze monstertjes – mijn monstertjes – met een blik vol toewijding en vertrouwen naar hun baasje kijkt.

Ik kan alleen maar besluiten dat “onze pupjes” op de meest perfecte manier gekoppeld zijn aan de meest geweldige baasjes.
Dat ze stuk voor stuk terechtgekomen zijn op de best mogelijke plek. Daar waar ze, naast toekomstig sporthondje, ook gewoon de beste vriend van het gezin mogen zijn en waar er onvoorwaardelijk van hen gehouden wordt.
En dan kan ik niet dankbaarder zijn dan ik nu ben.

 

 

Geef een reactie