Time is up…

15 april 2022

En toen was het plots tijd… Tijd voor de eerste pupjes om te gaan…
Hoe druk zijn we de afgelopen tijd bezig geweest, je hebt er geen erg in hoe snel de tijd voorbij gaat. En dan ineens is het zover. De kleine fruitjes zijn gerijpt tot dappere, mooie vruchten.

Wat hebben we ongelofelijk genoten van dit 6-tal! Een beetje extra vrije tijd van het werk maakte dat we ècht konden genieten van onze tijd samen. De laatste paar weken waren om niet snel te vergeten.
Hen mee op uitstap nemen en hen elke keer zien groeien. Zien hoe de karaktertjes zich beetje bij beetje ontplooien. Meemaken hoe deze kleine ukjes de wereld beetje bij beetje verkennen. Met het gezelschap van elkaar als steuntje in de rug durven ze alles aan.

We hebben geprobeerd hen zoveel mogelijk leuke ervaringen mee te geven. We hebben alles wat in onze mogelijkheden lag gedaan om hen de best mogelijke start te geven.
Nu is het aan de nieuwe baasjes om hen verder te begeleiden tot de leukste sportpartner, maar bovenal tot de beste metgezel voor de komende jaren.

We zijn ervan overtuigd dat ze allemaal met hun gatje in de roomboter zullen vallen. Want behalve de leuke ontwikkeling van de pupjes hebben we nog iets anders zien ontwikkelen.
We zagen twinkels in grote mensen ogen en stralende gezichten. We kregen berichtjes vol geluk als de puppy naar keuze aan hen gekoppeld bleek. We zagen connecties groeien en we zagen mensen, vrienden beetje bij beetje baasjes worden.

Lieve kleine ukkies,
het ga jullie goed en ik weet zeker dat jullie nog heel vaak een hele grote lach op mijn gezicht zullen toveren.
Jullie houden voor altijd een plekje in ons hart!


Spark of Madness Vanilla Clementine Smoothie aka Loes vertrekt deze middag.

Spark of Madness Vanilla Banana Smoothie aka Koda vertrekt vanavond.

Spark of Madness Vanilla Plum Smoothie aka Tess vertrekt zondag.

Spark of Madness Vanilla Kiwi Smoothie aka Kiwi vertrekt op maandag.

Spark of Madness Vanilla Raspberry Smoothie vertrekt op maandag.

Spark of Madness Vanilla Blueberry Smoothie aka Odil blijft bij ons wonen.